Företaget Nyheter Referensjobb Om oss Kontakt Produkter
logotype_dialect

Kalmar

 

 

 

 

 

Telefonväxel Datorer Nätverk Komradio Taxameter Fordonsdatorer Alkolås Navigation Mobiltelefoner Larm Passagesystem

TelefonsystemLyft på luren och boka ett besök 0480 88312.

Vi erbjuder helhetslösningar där vi med egen personal tar ansvaret när det gäller förstudie, driftsättning,utbildning, serviceavtal samt löpande support.

Vi har över 300 aktiva telefonväxelsystem ute på marknaden idag vilket gör att vi kan erbjuda Ert företag kompletta och komplexa växellösningar. 

 

 

 

Upptäck hur du kan förbättra kundservicen, kontrollera kostnaderna och driva din verksamhet med optimal effektivitet — med samma lösning som varje dag används av tusentals företag som ditt.

 

Avaya hjälper dig att uppnå dina mål.

Alla små och medelstora företag behöver hitta sätt att minska sina kostnader och förbättra sin verksamhet. Som alla företag försöker ni behålla alla era kunder, skaffa nya och växa i den takt som är rätt för er.

Avaya förstår det. Med över 100 års erfarenhet och som ledande inom kommunikation vet vi att den idealiska lösningen för din verksamhet är en lösning som hjälper dig att öka lönsamheten, förbättra produktiviteten och skaffa konkurrensfördelar.

 


Vad är det?

Det är en konvergerad kommunikationslösning som använder såväl analog- som IP-teknik för att skapa intelligenta sätt för er att minska kostnaderna, öka produktiviteten och förbättra ert företags kundservice.

 

Hur kan jag utnyttja det i min verksamhet?

Koppla upp dig mot kollegor och kunder. Gör det enklare att få tillgång till information. Håll kontakten med medarbetare på distans. Ni kan spara pengar genom konferenser, nätverk, samtalshantering, röstsamtal via IP och mycket mer.

 

Vilka valmöjligheter har jag?

Driver ni er verksamhet på en eller flera platser? Med IP Office kan ni välja mellan ett antal olika modeller och lägga till kapacitet, tillämpningar och telefoner efter behov. Oavsett om ni har några få eller många anställda så är IP Office det optimala valet.

 

 

Kontakta någon av våra säljare för en behovsanalys eller mer information.